Wat zeggen je ogen over jou

eyes
Wat mij het allereerst opvalt als ik iemand zie zijn natuurlijk de ogen. Als je praat met iemand kijk je naar de ogen kortom ogen zijn voor mij best belangrijk. Maar wist je dat de kleur van jouw ogen je karakter kunnen beschrijven?

z198277129
Blauwe ogen
Mensen met blauwe ogen hebben een grote zelfbeheersing, zij kunnen afstand nemen van emoties waardoor blauwe ogen vaak opeens ontzettend kil kunnen kijken. Mensen die ijsprinses (vrouwen) of koude kikker (mannen) genoemd worden hebben vaak blauwe ogen. Vaak kunnen deze mensen ook afstandelijker lijken omdat de emotie moeilijk te lezen is.

prom_makeup_vanessa_hudgens
Bruine ogen
Bruine ogen kunnen gloeien en schitteren al gelang naar de bui die de persoon heeft, je zou het niet zeggen maar iemand voor de gek houden is moeilijker voor iemand met bruine ogen, de pretlichtjes verraden wat ze van plan zijn. Moeilijker is het om de blik die donkerder wordt in te schatten, dat kan zowel passie als kwaadheid zijn. Het is aan de persoon die tegenover hem zit om dat in te schatten.

make2
Groene ogen
Mensen met groene ogen hebben de beide bovenstaande kleuren gemengd, ze zijn gevoeliger wat niet altijd een voordeel hoeft te zijn. Vaak zijn ze heel sociaal en zien alleen of altijd wel iets goeds in iemand. Ze zijn gevoelig waardoor ze snel gekwetst zijn worden ze lichtgroen, bij passie en kwaadheid donkergroen. Groene ogen zijn ook gevoeliger voor licht, vaak zitten achter de eerste zonnebrillen die je ziet groene ogen.

Bron

Wat voor een persoon ben jij?

Advertenties

2 gedachten over “Wat zeggen je ogen over jou

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: